מדידות שבוע 36+5 האם תקין??

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

13/12/2018 | 21:50 | מאת: קורל

היי, עשיתי השבוע מדידות והטכנאית הלחיצה אותי מאוד!! האם יש לי סיבה לדאגה?? יש לציין שהגובה שלי הוא 1.62 ושל בעלי 1.67 להלן המדידות; BPD 9.46 cm מתאים ל38+3 HC 32.1 cm מתאים ל36+1 AC 31.4 cm מתאים ל35+2 FL 6.23 cm מתאים ל32+1 משקל 2542 האם יש סיבה לדאגה בעקבות עצם הירך הקצרה?? קבעתי תור כבר למדידת כל העצמות אבל עד הבדיקה אני נורא דואגת.. אשמח לייעוץ

שלום, עצם הירך קצרה מעט, יתכן שבדומה למבנה שלכם (שניכם לא גבוהים) ולכן יש סיכוי גבוה שאין בעיה מיוחדת, אבל יש עדיין צורך בברור מקיף. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה