קיבה גדולה-דאבל באבל

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/05/2018 | 18:44 | מאת: מלאק

שלום, אני בשבוע 30, לא עשיתי סקירה מוקדמת, בסקירה מאוחרת בוצע דאבל באבל ושלחו אותי לסקירה מכוונת רמב״ם ושם בוצע כי קיבה גדולה וריבוי קל ובעוד סקירה מכוונת אמרו שיש חיבור אבל גם יש דאבל באבל וריבוי מי שפיר למרות שבדיקת חלבון תקינה ושקיפות תקינה , אני ובעלי לא רוצים לבצע בדיקת מי שפיר, מה צריך לעשות? ומה הולך להיות אחרי הלידה ?

שלום, אם אתם לא מעוניינים לבצע דיקור מי שפיר אתם יכולים לבצע בדיקת דם אמהי ל DNA עוברי. זו אומנם בדיקה סטטיסטית ברגישות גבוהה לתסמונת דאון ולא אבחנתית, אבל יכולה לאתר ברגישות גבוהה עוברים עם סיכון גבוה לתסמונת דאון. בכל מקרה, אם לא עברת עדיין יעוץ גנטי- מומלץ מאוד לעבור בהקדם. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

12/09/2022 | 07:11 | מאת: עדי

הי אנחנו באותו המצב רק ארבע שנים מאוחר יותר, מקווה שכל עבר בשלום!!!אשמח לשמוע מיכם על הסיטואציה שלכם.

16/02/2023 | 13:30 | מאת: נסטיה

היי עדי, אנחנו גם באותו מצב, אשמח אם תיצרי איתי קשר [email protected]

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה