ווסת לא מגיעה שלושה חודשים לאחר ניתוח גרידה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/10/2017 | 10:34 | מאת: מירב

שלום אני כבר שלושה חודשים וקצת אחרי גרידה בשבוע 18 .לצערי עקב מומים קשים בעובר הכל תקין עשיתי כמה אולטרסאונדים בשבועות האחרונים הרופא אומר שהכל נקי יש טיפה קרישי דם קטנים ללא זרימה שיורדים עוד.אבל המחזטר לא מגיע היה פעמיים ביוץ אך בלי ווסת.השאלה מה יכול להיות הסיבה?אני מאוד רוצה הריון נוסף בגלל גילי ומאוד מפחדת להיקלט ככה ללא מחזור אחד אחרי מה הסיכונים להכנס להריון במצב כזה? ואני ממש לא רוצה גלולות כי גם ככה הכל משובש והן עושות לי רע אשמח לתשובה תודה

שלום עלייך לפנות לרופא לברור חלל הרים על מנת לבדוק מדוע אין הדימום ויש לי. ללא ברור לא ניתן לדעת. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה