דימום בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

09/04/2017 | 13:03 | מאת: אורלי

לפני כשמונה חודשים גילו כתוצאה מכאבים בבטן, ציסטה בשחלה ימנית גודל 4 מ"מ , נתנו לי גלולות שגרמו לדיכאון לכן הפסקתי לקחת אותן, יש דימום לא סדיר שלא קשור למחזור, מאז ירדתי עשרה ק"ג , בזמן קיום יחסים, עם כל חדירה יורד המון דם. בבדיקת גניקולוג מהיום, נאמר שאין ציסטה והכל תקין, באולטרסאונד וגינלי נצפתה לולאת מעי קיבלתי הפנייה לקולונוסקופיה. מה זה אומר?

שלום, לא יכול לדעת לפי התאור שלך מה זה אומר. גם הציסטה של 4 מ"מ אינה נחשבת כציסטה. לא רואה קשר בין הדימום ללולאת מעי שנצפתה באולטראסאונד. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה