חור בשן המשך חשוב מאוד האם זו הסתבכות?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/11/2014 | 11:03 | מאת: דורית

היום שתיתי קפה עם ממתיק שוקולד בפנים וממש הרגשתי כאב שנמשך זמן רב האם זה אחד הסימנים כמו שאמרת למתוק שכואב ואם כן אם יש כבר סתימה לבנה עמוקה מה עושים בדרך כלל עם זה אכן כמו שמרגישה עששת?

רגישות למתוק מעידה באמת על עששת או סתימה לקויה שלא סוגרת היטב את השן . בדרך כלל כשמופיע כסימפטום בודד, תידרש סתימה או החלפת סתימה קיימת . כאשר , כמו אצלך, מופיע עם כאב חזק בצחצוח כאבים בלעיסה , כאבים ספונטניים ( ללא כל גרוי ) ורגישות חזקה לקר , רב הסיכויים שנדרש כאן טיפול שורש. במגבלות הפורום זה מרב האינפורמציה שאני יכולה לך לך מבלי לבדוק את השן . מעבר לכך זה יהיה לא אחראי מצדי . בהצלחה והרבה בריאות

15/11/2014 | 08:46 | מאת: דורית

שאלה אחרונה. באיזה קצב אם מחכה שבועיים-שלושה זה יכול להסתבך רוצה פשוט ללכת שכבר יש לי תור. והאם בתור שיש לי להתחלת מדידות לצד שני*ללסת שנייה אפשא לעשות כרגיל או כל המצב הזה אמור להפריע? תודה על היענות ושבת שלום.

מנהל פורום טיפולי שורש