תודה ד"ר וולק - שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/04/2009 | 11:56 | מאת: שם בדוי

קירות השן קצת שבורים אם זו הכוונה שלך. זה אומר עקירה?! או שאתה מתכוון לסדק בתעלה? היום שקמתי בבוקר שמעתי קנאק כזה, כאילו במהלך שישנתי, חרקתי שיניים בחוזקה, אפשר דרך זה לעשות סדק בתעלה? סליחה על כל השאלות, במרפאה נמאס להם ממני כי באתי כבר פעמיים על אותה שן (פעם נפלה חצי סתימה, פעם כאבים), הרופאה לטיפולי שורש לא נמצאת שם... מה אני אמורה להגיד לרופאה רגילה שתאמין לכאבים העזים שלי ולא תגיד לי 'הכל בסדר'?

11/04/2009 | 16:45 | מאת: ד"ר גיא וולק

הכוונה בשבר או סדק היא לאזורים פנימיים יותר, באזור התעלות. וכן- חריקת שיניים או לעיסה חזקה עללולה לגרום לסדקים פנימיים בשן. ברור לך כמובן שמבחינת לעיסה את אמורה לאכול על הצד השני בלבד בינתיים. רופא אחר (שוב, בהנחה שהוא קצת מבין בטיפולי שורש) אמור להגיד לך אנטיביוטיקה או עקירה. אלו האפשרויות בגדול. ואם אנטיביוטיקה, אז בצירוף גם משככי כאבים כגון נרוסין וכו'. את מהשב"כ, או אחת ממתלוננות הנשיא קצב, שאת צריכה שם בדוי?

11/04/2009 | 18:09 | מאת: שם בדוי

חח, ממש לא, השם הבדוי הוא בגלל שהשם שלי כל כך מיוחד שאני מפחדת שמישהו יגגל ויראה שאני שואלת פה שאלות ויזהה אותי - וזאת אחרי שהתקשרתי למרפאה המון פעמים והייתי שם פעמיים. לא רוצה שיראו בי מוזרה. זה הכל. תודה על התשובה.

מנהל פורום טיפולי שורש