החלמה מאפיסקטומי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/12/2016 | 00:52 | מאת: Idan

עשיתי לפני 5 ימים אפיסקטומי בשן 9 ומאז היו לי כמה נזילות דם מסיביות שכל פעם עצרתי מיד עם גזה, רציתי לדעת אם זה נורמלי דבר שני מאז הניתוח ועד עכשיו כבר נוצר לי קריש דם יחסית גדול מעל השן ואני לא בטוח אם זה נורמלי או יכול להיות שזה תוצאה של זיהום או כישלון של הניתוח? (יוצא ממנו קצת דם כמעט כל הזמן אבל הנזילות המסיביות הפסיקו)

עידן שלום יכול היות שהכל תקין אבל אני ממליצה לך לפנות ללא דיחוי לרופא שיבדוק במה מדובר . 5 ימים אחרי אפיסקטומי לא אמור להיות דימום אלא אם כן אתה פוצע את המקום באמצעו גאזה שאתה מספיג במקום - בפרוש לא מומלץ . יכול להיות שצריך להוסיף אנטיביוטיקה . אנא פנה לרופא

מנהל פורום טיפולי שורש