טיפול שורש חוזר בשן עם מבנה וכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/04/2019 | 21:28 | מאת: רוית

הלכתי לרופא מתמחה לטיפולי שורש.שן16.הרופא הזמין לי מתמחה שאוכל לעשות חידוש טיפול שורש ואז שוב מבנה וכתר. בגלל שיש לי נסיגת חניכיים רציתי לעשות זאת,כי מבחינה אסטתית,זה הפריע לי. לאחר שהרופא צילם אותי,והרדים לי את האיזור,פתאום הוא אומר לי שהוא לא יעשה לי את החידוש,מאחר שהוא רואה שיש בשן דלקת,שיש לשן 3 שורשים,ובאחד מהם הוא רואה דלקת,לכן הוא חושב שזה לא יצליח.אני הייתי בהלם!!השאיר אותי פעורת פה,אחרי שחיכיתי כל כך הרבה זמן לתור..בסוף לא טיפל בי,והציע לעקור ולעשות שתל. מה אני אמורה לעשות עם זה? יש אפשרות להציל את השן?שני השורשים האחרים טובים.ממש מאוכזבת.

רוית יקרה אין במסגרת הפורום אפשרות לקבוע האם עקירה זה דבר מחוייב המציאות או שיש טעם לנסות לחדש את הטיפול או לנקוט דרך אחרת שתשמר את השן . אם יש לך ספקות , יכולה להציע לך להגיע למומחה לטיפולי שורש ליעוץ לגבי המשך הטיפול בשן הרבה בריאות ד"ר אילנה דבורקין קינן

מנהל פורום טיפולי שורש