כאבי שיניים ורגישות לחום

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/11/2018 | 14:11 | מאת: אורה

שלום רב, יש לי כאבי שיניים נוראיים והשן רגישה מאוד לחום. בצילום לא ראו דבר. מדובר בשן רגילה (ללא כתר, ובלי עבר טיפול שורש). האם ייתכן כי טיפול שורש יפתור את הבעיה במידה ולא נראה דבר בצילום? ממה זה יכול לנבוע?

אורה שלום אכן נשמע מייסר . כאב בחום מאפיין נמק של עצב השן , וזו עילה לבצע טיפול שורש . עם ביצוע טיפול השורש הכאב עובר מיידית . אמנם אין לך טיפול שורש בשן, אך אני מניה שיש שם סתימה גדולה שיכולה להסביר איך השן הגיע למצב זה. הרבה בריאות . ד"ר דבורקין קינן אילנה

מנהל פורום טיפולי שורש