חור בשן תוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/05/2016 | 17:37 | מאת: שני

ואם הכאב הצון במשך היום וכואב ומנסה לא להשתמש בכדורים הייתי לא מזמן בבעיה אחרת שנמאס לי לקחת. והמוזר זה שרק לפני חודש וחצי גמרתי לקחת אנטביוטיקה איך זה ייתכן יכול להיות שהזיהום חזק ופרץ בבץ אחת בכזו חוזקה? ואם הכאב במשך שעות רבות ללא גירוי מחשיד יותר את העובדה שזה חור בשן במיוחד שזה ללא גירוי מוקד שעושה כאב מחשיד לטיפול שורש כי לא נראה לי דחיסת מזון ממש מנקה טוב את כל האיזורים ואפילו תמיד אומרים שאין לי הרבה אבנית בזכות הנקיון אבל האם הסבירות למה שאומרת גבוהה? ברור שאלך גם לבדיקה אבל בינתיים איך זה נשמע?

ני שלום כאב מתמשך כמו שלך בהחלט מחשיד לטיפול שורש. האוכל שנכנס מחשיד לנוכחותו של חור עמוק שיכול להסביר את הצורך בטיפול שורש. בדרך כלל צילום מראה את הבעיה וכאשר לא, הבדיקה הקלינית מוסיפה אינפורמציה ועוזרת באבחנה. אנטיביוטיקה ברב המקרים חסרת משמעות, ולא יעילה לפתרון של דלקות בשן . עצתי לך , תמהרי לראות רופא.הרבה בריאות . ד"ר אילנה דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש