מומחה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/02/2016 | 05:57 | מאת: מלי

אני צריכה לעבור שני טיפולי שורש. בהתחלה היה מתוכנן שרופא כללי יעשה לי אותם. ולצערי דחיתי את התור שוב ושוב כי פחדתי מזה. לפני חודשיים בערך התחלתי להרגיש כאבים יותר חזקים מתמיד אז הרופא הכללי עשה לי עזרה ראשונה, פתח את השן לקראת טיפול שורש וקבע לי תור אליו ויצא שדחיתי מספר פעמים את הטיפול. שבוע שעבר הלכתי שוב למרפאה בגלל נפיחות בחניכיים כאבים באמת חזקים שוב והרופא אמר שלא טוב שנעלמתי אחרי העזרה ראשונה והוא מאוד מקווה שלא עשיתי נזק בלתי הפיך והוא שלח אותי למומחה לט"ש כי הוא כבר לא יכול. הוא לא עשה לי שום טיפול ולא הביא לי שום מרשם לאנטיביוטיקה כי הוא אומר שכשעוברים לי הכאבים אני דוחה את הטיפול ועכשיו אני פשוט סתם סובלת (מותר לו לא להביא לי מרשם??). עכשיו יוצא שכואב לי ועוד שבועיים יש לי טיפול אצל מומחה שאני לא מכירה... אני מתה מפחד... האם זה ששלחו אותי למומחה אומר שבאמת המצב לא טוב ויכול להיות שאצטרך לעקור? הברירות היחידות שיהיו לי זה או עקירה או שיכאב ? אולי יש משהו אחר?? האם את ממליצה ללכת לרופא כללי נוסף ולהשיג מרשם לאנטיביוטיקה? ושאלה קצת מטומטמת אבל האם מומחים הם אפתיים או שהם כן מתקשרים עם המטופל?? מלחיץ אותי שהם יראו אותי בתור שן וולא בנאדם אני חייבת שיתקשרו איתי ויהיו סבלנים. וקראתי שכל המומחים הם גאונים ויש סטיגמה על גאונים (שהיא נכונה מאוד! לאו דווקא רופאים) שיש להם בעיה ביחסי אנוש.

מלי שלום אישית אני לא מאמינה בלהעניש מטופלים. אם. אנטיביטיקה יכולה להועיל כדאי לקחת אותה , כאב מוביל לסטרס וחרדה. וקושי בטיפול עצמו. רופאים , וגם מומחים הם בני אדם . רב המומחים אינם גאנים אלא אנשי מקצוע לתחום מאוד ספציפי. וכמו בכל תחום עיסוק יש בינינו יותר ופחות אמפתיים. אני מציעה שתזדרזי לטפל כי. הסבל שלך מיותר ופתיר. הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש