רגישו לשמרים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/06/2011 | 16:17 | מאת: שרה

אחרי תקופה של שלשולים וקיבה לא בצורה הטבעית עבר בני אבחנות לגבי צליאק קרון הליקובקטר ופרזיטים אחרים. כל הבדיקות כולל תפקודי כבד ואנדוסקופיה קולונוסקופיה הכל יצא תקין לחלוטין. אבל הענין לא הסתדר החל לבד לא לאכול מאפים עם גלוטן ומנע מעצמו מוצרי חלב וגם זה לא כל כך עזר רק קצת. שאלתי היא מאחר ונאמר לו שאולי זו רגישות לשמרים. האם ניתן לקבל זו בגיל מבוגר (33) כך פתאום. אין במשפחה אף אדם עם רגישות כלשהי בדרכי העיכול. ואם כן מה עושים איך נפטרים מזה . תודה רבה.

03/06/2011 | 17:33 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין רגישות לשמרים המתבטאת כך וממילא הכמות שלהם באוכל ותהליך הבישל או האפייה הופכים אותם לחסרי משמשעות מבחינת העיכול אני מציע המנעות מחלב ופירות בשל קשיי עיכול שהסוכרים שלהם גורמים קראי עוד על בעיות עיכול ואלרגיות באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה