החלפת טיפול באנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/02/2017 | 22:24 | מאת: דן

היי קובי, אני בן 27 מזה כ 8 שנים סובל מאורטיקריה בשילוב עם אנגיואדמה לאחר בירור מקיף וכל הבדיקות האפשריות כולל בדיקת חלבונים c1 וכו קיבלתי לטיפול פרדניזון 60 או 80 בזמן התקף אנגיואדמה בשילוב עם הקסקפרון וטלפסט לחרלת שאלתי היא האם קיימת תרופה שיכולה להחליף את הפרניזון ולתת את אותם תוצאות? (תופעות לוואי של כאבי שרירים חולשה ועייפות למשך 24 שעות)

10/02/2017 | 17:32 | מאת: ד"ר קובי שדה

פרדניזון אסור לתת במינון שמעל 60 בד"כ ובכל מיקרה אין זה טיפול מומלץ באנגיואדמה ויש אפשרויות טיפוליות אחרות פנה למרפאתי

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה