הפרעות שינה עקב תרופות אחרי ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

07/05/2008 | 09:46 | מאת: שיר

שלום רב אני בת 54, אחרי ניתוח תיקון מסתם מיטרלי. אני נוטלת: קומדין, סימבוקור, קרטיה, זנידקס ונורמיטן. לאחרונה החלפתי את הקרטיה במיקרופירין. האם יכול להיות שהמיקרופירין גורם להפרעה בהרדמות? אני נוטלת אותו לפני השינה כפי שהורו לי.

שיר שלום עד כמה שידוע לי אספירין לא גורם להפרעות בשינה. אולם קושי בשינה מאוד שכיח לאחר ניתוחי לב ובדרך כלל קשור למתח נפשי. אם זה המצב, תחושי שיפור לאחר מספר שבועות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב