האם יש בעיתיות רציניות עם קוצב לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

13/06/2016 | 14:11 | מאת: אנונימי

שלום רב, אבקש תשובה מקצועית מרופא באם ניתן. יש לי חברה שעברה דום לב בגיל 18 היא כיום בת 22 לערך ומתפקדת כרגיל למעט התעייפות מידי פעם, יש לה קוצב. זה מולד ותורשתי למיטב ידעתי. השאלה שלי היא כזאת: מה ניתן לקחת בחשבון, כיצד זה ישפיע על עתידה או עתיד ילדיה וכו' אשמח לקבל תשובה מעמיקה כדי שאדע עם מה אתמודד בעתיד ולקבל תמונה כנה ואמיתית

אנונימי שלום את הפרטים והנתונים הללו תצטרך לקבל מהחברה עצמה או באישורה מהרופאים שלה. זה יכול להיות גם עתיד של חיים רגילים לגמרי, תלוי במצב ובסיבה למה שקרה לפני מספר שנים. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב