בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/05/2016 | 22:18 | מאת: גיל

בבדיקה של אימי בת 80 עלו התוצאות הבאות: בדופלר אי ספיקת מטיריאלי קלה אי ספיקת אאורטאלי קלה אי ספיקת טריקוספידלי קלה לחץ דם ריאתי 27 Lvc תקין חדר ימין תקין מסתם אאורטאלי מסוייד אשמח לדעת מה משמעות הדברים והטיפול הנדרש .לאימי גם בצקות ברגליים האם יכול להיות קשור?

גיל שלום מתמצית ההודעה ששלחת, נראה כי בדיקת האקו תקינה. אולם, זו הודעה חלקית בלבד. אני מאוד ממליץ שתחזור לרופא המפנה או לקרדיולוג עם תשובת בדיקת האקו לצורך קבלת ייעוץ יותר משמעותי ואיכותי. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב