ניתוח מעקפים דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/04/2008 | 17:47 | מאת: יעקב

השבוע אני עומד לעבור ניתוח מעקפים ואני נורא מבולבל הייתי שמח לדבר ולשמוע ממי שעבר את הטראומה הזאת. 0547768479 תודה יעקב

יעקב שלום מתנצל על העיכוב בתשובה. מקווה שהכל עבר בשלום. בברכה דר' גיל בולוטין

01/05/2008 | 19:23 | מאת: יעקב

אני בן 65 בעל כושר מצוין לפני הנתוח עוסק בפעילות גופנית בעיקר אירובית.לפני 10 ימים עברתי ניתוח 4 מעקפים. אני מודע שההחלמה היא שונה ממנותח למנותח. לי יש בעיה עם נשימה,1. קשה לי לדבר חופשי וברצף. 2. כמו כן יש לי דופק מהיר 90-105 אני מקבל כדור ומנסה להכנס לדיטת ברזל. 3.יש לי כאבים סבירים ברגל בשתי נקודות שהוציא לי את הורידים מהו תהליך ההחלמה בנקודה זו? תודה יעקב

מנהלי פורום ניתוחי לב