בן 20 עברתי ניתח לב סלינג מעוניין בהמשך טיפול

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/04/2008 | 12:11 | מאת: מיקי

אני יליד 87 שעבר ניתוח בגיל 4 חודשים ניתוח סלינג שבוצע ע"י פרו"פ בוידנא.איחילוב. כיום אני מרגיש בריא אבל מכיוון שעלי לעבור בדיקות מעקב שנתיים אני מחפש רופא שיוכל לטפל בבעיתי,ניתן לציין שהייתי אצל מס' רופאים אך אלו לא ידעו כייצד לעקוב אחרי ושלו אותי לרטפאים אחרים.האם יש רופאים שמטפלים בבעיות כמו שלי בעיות מולדיות לטווח ארוך,האם יש רופא כזה גם בירושלים ליד מקום מגורי?? תודה מיקי

מיקי שלום מתנצל על העיכוב בתשובה. בכל בית חולים גדול יש קרדיולוג שמתמחה במעקב וטיפול בחולים לאחר ניתוחי לב מולדים. אני ממליץ לפנות למשרד של דר' וידנה לצורך המלצה על קרדיולוג שימשיך לעקוב אחריך. בירושליים אתה יכול לפנות לדר' אלי מיגרלטר בהדסה והוא יוכל להמליץ על קרדיולוג בירושלים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב