בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

13/04/2015 | 21:11 | מאת: אלרואי

לאחר בדיקת מאמץ תשובה של הבדיקה -ממצא אקו בתחילת המאמץ קצב סינוס עליית ST אינפו לטרלית EARLY REP 'ל"ד בתחילת המאצץ 100/60 שלב 3 משך המאמץ 7.0.6:39 מטס הושג דופק 173 89% סיבה להפסקת המאמץ השגת דופק מטרה. סיכום-ל"ד בשיא האמץ 120/60 סבירות נמוכה לאי ספיקה כללית במאמץ אשמח שתגידו לי מזה אומר כי לא הבנתי, אודה לכם על תשובתכם.

אלרואי שלום לפי הכתוב יש סבירות נמוכה למחלה כלילית. אולם, אני ממליץ בחום לחזור עם הבדיקה לקרדיולוג לצורך פענוח והסבר איכותיים. השילוב של שיחה איתך והסיבות שבגללן ביצעת את הבדיקה ביחד עם תוצאות הבדיקה יאפשרו לקרדיולוג לתת לך המלצות יותר מדויקות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב