אקו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

07/04/2015 | 17:27 | מאת: סנדרה

קוצר נשימה במאמץ ובמנוחה חולשה אקו לב תקין לשקול בירור קרדיאלי אי ספיקה טריקוספידלית מינימלית , הלחץ הסיסטולי בעורק הראה 30 ממכ כמו כן שינויים st-t בחיבורים אינפרולטרלים מה זה אומר ? תודה

סנדרה שלום אין מספיק נתונים לתשובה משמעותית. אם את סובלת מקוצר נשימה וחולשה, אני ממליץ לחזור לרופא הקרדיולוג עם תשובת בדיקת האקו. שיחה איתך, בדיקה והסתכלות על כל הבדיקות שבצעת יאפשרו לקרדיולוג לתת לך המלצה משמעותית. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב