אחרי ניתוח לב לתיקון מסתם מיטרלי זעיר פולשני

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/01/2015 | 19:50 | מאת: אבי

שבועים אחרי הניתוח החלו סחרחורות אושפזתי ונבדקתי על ידי נורולוג ששלל על ידי אם אר איי בעיות נורולגיות כמו כן נעשהeeg ואקו של הורידים לראש כמו כן נעשה אקולב שגם יצא נקי ולא נמצא ממצא נותרתי עם סחרחורות ללא ידיעה ממה זה נובע האם זה יכול לנבוע מבעיות אחרות כגון חוליות הצואר אשמח לקבל כיוונים אחרים

אבי שלום אין מספיק נתונים לתת לך תשובה טובה. חשוב לחזור אל הרופא המנתח לוודא שמינון התרופות נכון. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב