מבחן לב במאמץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/10/2014 | 22:49 | מאת: יורם כהן

אשמח לדעת מה המשמעות של תוצאת המבחן שעשיתי: אקג במנוחה: Sinus rhythm דופק מטרה:(100%) 169 (85%) 143 פרוטוקול הבדיקה: Bruce הסיבה להפסקת הבדיקה: השגת דופק מטרה אקג במאמץ: ST Depression: אופקית 2-1 מ"מ בחיבורים: II III AVF הפרעות הולכה וקצב: לא היו סיכום הבדיקה: משך המאמץ: 9 דקות דופק מירבי בבדיקה: 155 % דופק מירבי חזוי:92 ל.ד בשיא המאמץ 145/85 עומס מירבי: 10.20 METS סיכום: מבחן מאמץ חיובי אלקטרוקרדיוגרפית אסימפטומתי תודה

יורם שלום לפי הכתוב, תוצאת הבדיקה חיובית, כלומר יש חשד לאספקת דם לא מספקת ללב בזמן מאמץ. ממליץ לחזור לרופא המשפחה או הקרדיולוג עם תוצאות הבדיקה לצורך המשך בירור. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב