מבחן מאמץ חיובי אלקטרוקרדיוגרפית אסימפטומתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

21/10/2014 | 14:04 | מאת: שירה

היי, אשמח לעזרה בהבנת תוצאות הבדיקה: א.ק.ג במנוחה: sinus rhythm דופק מטרה 100%: 191, 85%:162 הסיבה להפסקת בדיקה: השגת דופק מטרה א.ק.ג במאמץ: ST DEPRESSION: עד 2 ממ בחיבורים: V6 V5 AVF || ||| השינויים מופיעים לסירוגין הפרעות הולכה וקצב: לא היו א.ק.ג בהתאוששות: שינויים אותו חיבורים משך מאמץ: 12.24 ל.ד בשיא מאמץ: 160/70 עומס מירבי: 12.8 METS דופק מירבי בבדיקה: 192 % דופק מירבי חזוי: 101 תודה

שירה שלום קשה לתת תשובה לשאלתך על סמך הפרטים ששלחת. נראה שמבחן המאמץ חיובי (כלומר אינו תקין)למרות העדר סימפטומים. ממליץ להתייעץ עם רופא הקרדיולוג שיראה את הבדיקה המלאה וכמובן את מי שעבר אותה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב