תוצאות מבחן מאמץ חיובי אלקטרוקרדיוגרפית קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

02/04/2014 | 19:38 | מאת: זייתון

א.ק.ג במנוחה: sinus rhythm דופק מטרה: 159. הפסקת הבדיקה: השגת דופק המטרה א.ק.ג במאמץ: st depression מינימלי בחיבורים : v6-v4 השינויים מופיעים לסירוגין הפרעות הולכה: לא היו א.ק.ג בהתאוששות: שינוים קל st אחרי דקה 3 משך המאמץ 7.19 ד דופק מיקבי בבדיקה: 151 לד בשיא המאמץ : 150/90 עומס מיקבי: 8.90

זייתון שלום לפי בדיקת המאמץ יש חשד שיש חסימות בעורקים המספקים דם ללב שלך. אני ממליץ לחזור לקרדיולוג או לרופא המשפחה שהפנה אותך לבדיקה. קרוב לוודאי שיש מקום להמשך הבירור. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב