תןצאות לוואי של נתוח לב-מעקפים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/08/2013 | 03:45 | מאת: גרא שכטר

לפני כשנה עברתי נתוח לב ממושך של השתלת מעקפים. שוחררתי מבית החולים,עם שסע בחזה,כנראה בעצם הסטרנום. עד היום השסע פתוח ולא נסבר,אני סובל מכאבים,ויש לי גם זליגה של פסולת מהחור.טופתי גם בואק,גם קבלתי מקרו פאגים פעמיים.לפי שעה השסע פתוח,כואב ומקשה על פעילות גופנית. יש מה לעשות? בתודה.

גרא שלום חובר החלמה של הפצע בחזה, הוא סיבוך נדיר אך מאוד לא קל של ניתוחי לב. הטיפול המקובל בסיבוך זה השתנה בשנים האחרונות. הטיפול שאתה מציין שקיבלת מתאים להמלצות האחרונות. אני ממליץ להתייעץ עם דר' ארז כחל מהמחלקה לניתוחי לב בשיבא. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב