תוצאות סיטי של החזה מה אומרים הממצאים שקבלנו?

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/03/2013 | 08:30 | מאת: א

אימי בת 66 עברה CT ולהלן הממצאים -הודגם תהליך היפודנסי פרהמידאסונלי משמאל בממדים של 7 על 7 על 8 שגורם לחץ על כלי הדם ליד שער הריאה משמאל,גוש נוסף בגודל 3.7 על 3.5 בחלון האאורטרו פולמונר,בלוטות נימפה מוגדלות משמאל,הרחבה אנויריזמתית דיפוזית של אאורטה-אאורטה עולה קוטר 7.2 ס"מ.אאורטה חזה יורדת בקוטר 6.5 עם טרומבוס דופני בקוטר 2.5 ואורך 9.5 ס"מ,פיגמי מילוי בעורקים הריאתיים בענפים סגמנטליים.אימי מאושפזת כשבוע בנהריה הרופאים אומרים שהתמונה מאוד קשה - מה זה אומר? משיחה עם מנהל המחלקה נאמר לנו שאין ממש טיפול וכרגע היא ממתינה לסיטי נוסף וביופסה, עוד נקבע לפני הביופסיה שמדובר בסרטן, יתכן? מחפשת דחוף מומחה לתחום/תחומים, לאיזה בית חולים ניתן להעביר אותה? -הזמן קצר...אנו אופטימיים ומחפשים את הרופאים הטובים ביותר, תודה

א שלום באמת נראה שמדובר בשילוב של מספר בעייות משמעויתיות. במידה והרופאים בנהרייה לא יוכלו להשלים את הבירור אני מציע להתייעץ ברמב"ם עם המחלקות לניתוחי חזה, ניתוחי לב, וניתוחי כלי דם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב