אירוע מוחי לאחר ניתוח 3 מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/03/2013 | 15:57 | מאת: רעות

שלום אבי עבר ניתוח מעפקים לפני שבוע עשו לו 3 עורקים לב מבית החזה כי אי אפשר הייה לקחת מהרגליים כי יש לו מאריספלס ברגליים אחרי הניתוח הסבירו לנו שיש לו עורקים מסויידים לאחר מספר ימים ראינו שהוא לא הולך לא אוכל מיום הניתוח הייה לו קצת בילבול כרגע אבי מאושפז בטיפול נמרץ בנירולוגיה למתן טיפול האם אבא שלי שגילו 53 יחזור לתיפקוד וזה יעבור לו אשמח שתענו לי בתודה רעות

רעות שלום קשה להעריך מה הסיכויים של אביך לחזור לתפקוד מלא. חלק מהחולים שעוברים אירוע מוחי מתאוששים לחלוטין. אם יש שיפור הדרגתי יש אפשרות שבהמשך לאחר שיקום הוא יחזור לתפקוד מלא. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב