לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

26/02/2013 | 18:55 | מאת: סיגל

בת 57 לפני חודש עברתי ניתוח מעקף אחד.לוקחת קרדילוג .דואגת מאוד בגלל שהדופק שלי מהיר.בסביבות 95.לאיורד מאז הניתוח.שאלה נוספת מתי לרדת במינון של האספיריןמ300.לפני שנה היה לי דימום מהקיבה.מודה לכם.

סיגל שלום שאלות חשובות. התשובה לא יכולה להיות דרך האינטרנט. את צריכה לפגוש את הרופא המנתח ויחד איתו להחליט על המינונים של התרופות. אם יש קושי מול הרופא המנתח, ניתן להתייעץ עם קרדיולוג. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב