דרלין , דופק נמוך ועייפות רבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/09/2012 | 10:40 | מאת: דבורה

שלום רב, בעקבות בעיה של יתר פעילות בלוטת התריס היו לי דפיקות לב מואצות. לקחתי דרלין 10 מ"ג (עד לפני מס' שבועות). עכשיו יש שיפור בבלוטה, אך אני מאד עייפה כל היום, לחץ דם נמוך (שהיה לי תמיד, בעיקר הדיאסטלי - באזור ה60+-) ולעיתים דופק נמוך מידי(60, 52 ). האם זה כתוצאה מהדרלין? זה מצב מדאיג? זמני?

דבורה שלום סביר שהגורם הראשוני הוא בלוטת התריס. ממליץ להשלים את הטיפול והאיזון עם אנדוקרינולוג ורק אחר כך לפנות לקרדיולוג להשלמת הטיפול במידת הצורך. שנה טובה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב