פענוח הולטר ואקו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/09/2012 | 12:15 | מאת: לימור

שלום, ביצעתי בדיקת הולטר ואקו לאחר שהתלוננתי על דפיקות לב מהירות. להלן התוצאות: בבדיקה אכן ראו פעימות מוקדמות ואף היפוך גלי t בערוץ 1. באקו המסתם האאורטלי מעט מעובה מפל הלחצים 15 ממכ, בדופלר: אי ספיקה מיטרלית מינימלית ואי ספיקה מינימלית(טריקוספידלית). מה דעתך???

לימור שלום אין מספיק נתונים לתת תשובה משמעותית. ממליץ לפנות לרופא המטפל או לקרדיולוג עם כל תשובות הבדיקות ואז תוכלי לקבל תשובה משמעותית. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב