TGA

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

11/05/2012 | 08:53 | מאת: יורם

אישתי בשבוע ה- 25. בסריקה השניה התגלה כי לעובר יש TGA וכלי הדם הראיתי יוצא מחדר שמאל עם OVERIDING מינמלי מעל המחיצה הבין חדרית. מה דרך הטיפול המומלצת? מהם סיכויי ההשרדות? או לחילופין מהם הסיכויים שהעובר יתפתח לילד ואדם בריא?

יורם שלום שאלה מורכבת שלא ניתן לתת תשובה טובה דרך האינטרנט. תלוי בהרבה גורמים שניתן לדעת רק לאחר שרואים אל כל הנתונים. ממליץ להיוועץ עם קדיולוג המתמחה במומים מולדים (איש אקו ילדים) ובמנתח לב המתמחה בניתוחי לב בילדים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב