פענוח תוצאות אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/05/2012 | 15:58 | מאת: שרון עמר

קיבלתי עכשיו תוצאות של אקו לב והרופא שלי לא מקבל עד יום שני. אשמח אם תעזרו לי להבין אם הממצאים הבאים רציניים. תבנית מילוי חדר שמאל מתאימה להפרעה ברלקסציה (גל A גדול מ-E עלי המסתם המיטרלי מעובים. פתיחתו תקינה. הסתיידות הטבעת המיטרלית (MAC). הסתיידות בבסיס העלה המיטרלי האחורי, אי ספיקה מיטרלית בדרגב מינימלית. אי ספיקה טריקופידלית בדרגה מינמלית, לחץ ריאתי סיסטולי 27 ממכ+ RAP

שרון שלום בגדול אין בעייה מששמעותית בבדיקת האקו שלך. בוודאי לא משהו שמחייב ניתוח לב. הקרדיולוג שלך יוכל להסביר לך בעל פה את המשמעותית של תבנית רסטריקטיבית. בברכה דר' גיל בולוטין

10/05/2012 | 11:27 | מאת: שרון עמר

תודה רבה, ד"ר בולוטין.

מנהלי פורום ניתוחי לב