כאבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

08/02/2012 | 12:43 | מאת: שמעון

אני שנה לאחר ניתוח לב פתוח להחלפת מסתם אורטלי וזאת לאחר ניתוח שנתיים לפני כן שבו ניסו ללא הצלחה לתקן את המסתם. אני התחלתי לסבול מדקירות עמוק מתחת לצלקת עם תחושת צריבה חזקה לסירוגין הצלקת בולטת ולא חלקה . תודה מראש שמעון

שמעון שלום צריך לשלול מבפר סיבות לכאבים ומומלצת בדיקת רופא מנתח לב ויתכן גם בדיקת CT של האיזור לוודא שאין סיבה שניתן לטפל בה. אם ל הדבר נעשה והכאבים ממשיכים, אפשר לפנות למרפאת כאב לטיפול ממוקד בכאב. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב