שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

31/01/2012 | 13:20 | מאת: אלי מזרחי

שלום רב,שמי אלי מזרחי בן 32 נותחתי ע"י צוות רמבם הנפלא לפני 3וחצי שבועות,שלומי בכללי טוב חוץ מבעיה אחת ברגל ימין היכן שהוציאו לי את הוריד התפתח זיהום ולא רק,הפצע עצמו ממש נפתח ונוצרה לי מעין תעלה מוגלתית לאחר שרופא ואחות הביטו בפצע,הוחלט לחבוש לי את הרגל בחבישת יוני כסף הידרופיבר וכמו כן אנטיביוטיקה הובהר לי שבניגוד לבקשתכם בזמן הקרוב עד שהפצע יתרפא עלי להמעיט בהליכה מכיון שהפצע ממש מזוהם ויכול לשלוח קריש דם לגוף לפי האחות זמן הריפוי הוא 2-3 שבועות מה לעשות?,להמעיט אכן בהליכה ותזוזה בכלל? האם ההליכה יכולה להמתין מעט עד שהפצע ברגל יחלים?

אלי שלום מתנצל על התשובה המאוחרת. אני ממליץ על המשך פעילות והליכה, גם כשיש זיהום בפצע ברגל. הדבר מגביר את זרימת הדם לרגל ומאיץ את תהליך הריפוי. מציע שתבוא לבדיקה נוספת במרפאת המחלקה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב