בציר 80 כרמיאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

21/11/2011 | 15:57 | מאת: גולן

שלום, עברתי ניתוח להחלפת מסתם לפני כחודש. ונראה היה שאני בדרך להחלמה מלאה. לפני יומיים בעקבות התעטשות הופיע כאב חזק מאוד בעצם החזה שלא עבר (היו לי כמה התעטשויות מאז הניתוח וכל אחת לוותה בכאב חזק של עצם החזה, אבל הכאב עבר אחרי כ10 דקות).בלי קשר, באותו היום הייתה לי ביקורת ובביקורת נאמר לי שהסנרום לא יציב ומשחק.ניתן לי מירשם לחגורה יפנית ולהגיע שוב לביקורת בעוד 10 ימים. העניין הוא שאני סובל מכאבים חזקים מאוד לא רק בעצם החזה, אלא באיזור בתי השחי, בשכמות, באיזור הצלעות ואפילו בעמוד השידרה. אני כמעט ולא מסוגל לקום מהמיטה מהכאב והשאלה היא האם יש טעם לחכות לביקורת או שלגשת למיון ביה"ח? תודה.

גולן שלום כמו שאתה מרגיש יש צורך בזירוז התהליך. היכן עברת את הניתוח? ממליץ לבוא כבר ביום ראשון הקרוב למרפאה של ניתוחי לב ברמב"ם, לתיאום טלפון 04-8542631 יתכן שיהיה צורך בבדיקת CT לראות האם יש אפשרות לחבר את עצם הסטרנום מחדש בברכה דר' גיל בולוטין

22/11/2011 | 00:25 | מאת: גולן

תודה על התשובה המהירה. בינתיים דיברתי עם המחלקה בביה"ח ונאמר לי שאני יכול לבוא לביקורת כבר ביום חמישי זה או להגיע למיון כבר מחר ורופא מהמחלקה יבוא לבדוק אותי. עוד לא יודע מה אעשה. כתבת לי "לראות האם יש אפשרות לחבר את עצם הסטרנום מחדש", יש אפשרות שאי אפשר לחבר אותה מחדש ואם אי אפשר לחבר מחדש אז מה עושים? החגורה היפנית באמת יכולה לעזור? נ.ב מצטער על הכותרת בשאלה הראשונה, כשנכנסתי לכתוב את השאלה ראיתי "כתובת" במקום "כותרת". אם תוכלו לערוך את הכותרת אודה לכם. ובכל מקרה תודה רבה.

מנהלי פורום ניתוחי לב