לוסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/11/2011 | 11:49 | מאת: נר

עברתי ניתוח לב לפני 3 חודשים במחלקה נאמר לי לקחת כדורי "לוסק" לקיבה האם צריך להמשיך לקחת אותם ואם כן כמה זמן?אני עדין נוטל את הכדורים.

נר שלום ברוב המקרים תרופות להגנה על רירית מערכת העיכול לאחר ניתוח לב ניתנות לתקופה מוגבלת. אם לא נזקקת לתרופה בעבר ואין לך היסטוריה של מחלה פפטית, קרוב לוודאי שאין צורך להמשיך בטיפול. אולם, אני ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה או עם צוות המחלקה המנתחת. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב