השתלת קוצב לב - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

18/09/2011 | 11:45 | מאת: shirv1

שלום רב , אנא עזרתכם , אבי מטופל כבר כ-10 שנים בתרופות עקב דופק גבוה (כ-160 ללא טיפול) ופירפור פרוזדורים. סופסוף עלה הרעיון להשתלת קוצב - האם זה נכון שיש מספר סוגים ?? מה מתאים לו במקרה כזה ?? האם אפשר לדרוש לדעת מה שמים לו ?? תודה מראש על כל תשובה....

שלום את התשובות לשאלותיך תוכל לקבל אם תפנה להתייעצות עם קרדיולוג המתמחה בתחום של הפרעות קצב, אלקטרופיזיולוג. באיזור הצפון אני ממליץ על דר' בולוס מנהל היחידה ברמב"ם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב