נהיגה על משאית לאחר ניתוח מעקפים..

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

14/06/2011 | 22:18 | מאת: אנונימי

אבא שלי עבר ניתוח מעקפים, הוא עבר אותו בהצלחה רבה וקרדיולוג אשר לו לחזור לעבודה סדירה. כאשר הוא אושפז עם התקפף הלב אובחן אצלו גם סוכרת. היום אנחנו חצי שנה לאחר הניתוח והוא מרגיש טוב מאוד, לגביי הסוכרת הוא מטפל בה בעזרת כדורים. אבא שלי מאוד דואג כי הוא נהג משאית וזה המקצוע שלו.. שלחו אותו לוועדה של משרד התחבורה ברחוב ההארבעה משהו כזה.. והא לא ישן בלילה מחששות.. האם יש ממה לחשוש או שהוא יוכל לחזור לנהוג ולעבוד על משאית באופן סדיר?? בתודה!

שלום למיטב ידיעתי את שום סיבה לא לחזור לעבודה כנהג משאית לאחר ניתוח מעקפים. בברכה דר' גיל בולוטין

14/06/2011 | 22:36 | מאת: אנונימי

גילו לו גם את הסוכר והוא מטופל בז'נוביה... לסכרת.. אבא שלי צעיר סה,כ בן 50 האם יש בעיה אם הסוכר?

מנהלי פורום ניתוחי לב