דחוף ! מחפשים מומחא שיכול להגיע לחיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/02/2008 | 22:23 | מאת: רינת

שלום חמותי נימצאת בטיפול נימרץ כבר שבועיים. היה לה חיידק ( אורוס משהוא ) שגרם לקריסה כללית, הכליות עכשיו בדיאליזה. החיידק התישב לה על מסתמי הלב וגרם לאירוע מוחי. הבאנו שזה בעיתי לטפל בחידק שם ושהיא בסיכון לקבל עוד ארוע מוחי. אנו יכולים גם לקבל חוות דעת נוספת ואנו מחפשים מומחא לתחום. כיצד נוכל מצוא את המומחה הטוב ביותר שיהיה מוכן להגיע לאיזור חיפה ? תודה רינת

רותי שלום פרופ' פינקלשטיין מרמב"ם מתמחה במחלות זיהומיות וגם בנושא אנדוקרדיטיס.\ בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב