ניתוח לב- תיקון אבי העורקים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/01/2011 | 19:19 | מאת: ברוך

שלום רב, אני בן 59 סובל מיזה שנים מההתרחבות של האאורטה , כיום לאחר בדיקת אקו לב בגודל הגיע ל5 ס"מ. הומלץ לי לעבור את הניתוח בהקדם עקב גילי הצעיר וסיכויי החלמה מיירבים. רציתי לשאול מה הליך הניתוח? איזה צינור מכניסים ללב? כמה זמן ניתוח? זמן החלמה? האם על פי הממצאים היית ממליץ לנתח? מלבד זה הינני אדם בריא. תודה מראש.

ברוך שלום בניתוח אנחנו מתחברים למכונת לב ריאה ומחליפים את האאורטה המורחבת בצנור דקרון. הניתוח אורך כשלוש שעות, וזמן ההחלמה משתנה, בדר"כ באישפוז כחמישה עד שבעה ימים. אוכל לתת לך המלצה יותר מבוססת אם ללכת לניתוח רק אם אראה אותך בעצמי ואת הבדיקות שלך. מאוד חשוב לדעת אם למסתם האאורטלי שלך יש שניים או שלושה עלים. אם תרצה לבוא להתייעצות, תאם מול אסתי או יעל 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב