עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/02/2008 | 20:26 | מאת: שיר

מהן הסיבות או השיקולים להשאיר בן אדם שעבר ניתוח לב, עדיין מורדם ומונשם, כמה ימים לאחר הניתוח?!?! תודה מראש

שיר שלום ישנן סיבות רבות להשארת חולה מורדם ומונשם לאחר ניתוח לב. השכיחה ביותר, המשך חוסר יציבות המודינמית שמשמעותה שהלב עדיין אינו מתפקד טוב והחולה נזקק לתרופות רבות לתמיכה. אולם יתכנו סיבות רבות אחרות. אני בטוח שהרופאים המטפלים בחולה יכולים לתת הסבר מדוע החולה עדיין מורדם ומונשם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב