בעיות לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/12/2010 | 14:05 | מאת: מאיר

לפני שנה עברתי ניתוח מעקפים.לאחר הניתוח לא הרגשתי טוב.בעת ההחלמה פונתי עים התקף חזק לאחר צינטור המעקף היה סתום 100 אחוז. מאז אושפזתי עשו בלון וסתנד לאחר מכן היו הפרעות קצב היתי מונשם ומורדם כ16 יום אך אני יכול לדעת מה מצבי היום כי אני לא יכול לעשות כלום ואני חלש

מאיר שלום מצטער לקרוא על מה שעברת. ממליץ מאוד להמשיך להתייעץ עם הקרדיולוג המטפל ועם הצוות המנתח. חשוב מאוד לדעת אם מותר לך לחזור לפעילות מלאה, אם כן תעשה כל מאמץ לחזור לפעילות גופנית למרות החולשה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב