שאלה בשביל תחקיר לסרט

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/12/2010 | 21:55 | מאת: צ'ארלי קאופמן

שלום, רציתי לדעת עד כמה מסוכן לקחת כמות גדולה של מדללי דם לפני צנתור, לאחר התקף לב. האם דבר כזה יכול לגרום לדימום מוגזם במהלך הניתוח ולהביא למות המטופל? כיצד יגיבו הרופאים במקרה כזה, האם הדבר יעורר בהם חשד? האם יחפשו הסבר לדימום המוגזם? או שמא אני המצאתי פה תרחיש לא הגיוני בעליל? תודה רבה!

צ'ארלי שלום התסריט יכול להיות אפשרי. זה נושא אמיתי שמעסיק מנתחי לב טרם הניתוח. אבל, אם תחליט לכתוב תסריט בכיוון, אני ממליץ שתתייעץ לעומק ולא דרך האינטרנט. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב