שאלות על ניתוח עצמו של הדיפבלטור

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

04/10/2010 | 17:16 | מאת: ישראל .ס.

קודם כל אני מתנצל אם תהיה הצפה בזמן הקרוב אני פשוט בלחץ כי אני מועמד להשתלה של דיפיבלטור. רציתי לדעת מעניין אותי הניתוח עצמו. כמה גודל החתך של ההשתלה.? האם זה כואב בדרך כלל לחולה? ואם כן אז הרבה בינוני מעט? אשמח לדעת קודם כל פרטים אלו של הניתוח כי הניתוח עצמו מפחיד אותי

ישראל שלום ניתוח השתלת דפיברילטור נחשב לניתוח קטן. החתך קטן של מספר סנטימטרים. יש מעט כאבים. תוכל לקבל את כל הפרטים מהרופא שעומד לנתח אותך. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב