ניתוח מעקפים ללא פתיחת בית החזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/09/2010 | 20:18 | מאת: ציפוש

האם ניתן לבצע ניתוח מעקפים ללא פתיחת בית החזה. הומלץ לי אחרי צינתור שביעי לעבור ניתוח מעקפים מאחר והעורק הראשי שלי סתום אם כן אז באיזה בית חולים ואם זה ניתוח מוצלח

שלום כיום ניתן לבצע בישראל ניתוח מעקפים ללא פתיחת חזה רק במקרים של מעקף אחד. במידה ויש צורך ביותר במעקף אחד יש צורך בפתיחת בית החזה. בעולם יש מספר מקומות שבהם מבוצע ניתוח מעקפים מלא ללא פתיחת חזה. התוצאות לא מספיק ידועות ולא הייתי ממליץ על ניתוח כזה בשלב זה. בקשר אליך, אוכל לתת לך תשובה שמתאימה לך לאחר שאראה את סרט הצינטור שלך. אתה מוזמן לקבוע פגישה: 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב