ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/07/2010 | 20:12 | מאת: עדיה

שלום. אמא שלי, בת 52, רזה, מקפידה על תזונה נכונה בכושר ולא מעשנת עברה הבוקר צינתור בבית חולים נהריה. הרופא אמר כי נדהם לגלות ששניים מהעורקים שלה סתומים לחלוטין והעורק המרכזי צר באופן קריטי. היא הושארה לאשפוז ונתבקשנו לבחור באופן מיידי מנתח מועדף לניתוח מעקפים. אודה לכם על המלצות. בייחוד ממי שמי מיקיריהם עבר את הניתוח בשנים האחרונות. תודה, עדיה [email protected]

עדיה שלום את מוזמנת ליצור קשר איתי במחלקה לניתוחי לב ברמב"ם. אומנם אני לא יכול להיות אובייקטיבי, אבל אני יכול להבטיח לך את רמת הצוות, הטיפול לפני ואחרי הניתוח, הניתוח וכמובן המנתח ברמה הגבוהה ביותר. דר' גיל בולוטין [email protected] 04-8542631

מנהלי פורום ניתוחי לב