ניתוח להסרת אנוריזמה בחדר שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

30/06/2010 | 16:17 | מאת: prado1001

צוות מכובד בן 56 עם תפקוד ירוד ביותר של חדר שמאל -הועלתה אפשרות לכרות מפרצת ענקית ולתפור מחדש -החדר שיתקבל יהיה יותר קטן אך יותר יעיל. האם מנסיונכם אתם יודעים על ניתוחים מהסוג הזה שנעשו בארץ בשנים האחרונות -אשמח גם אם זכרו את אחוזי ההצלחה הנפלא מכל יהיה לקבל טלפון של מנותח כזה או דומה שאוכל לדבר איתו ואולי גם לשאוב עידוד תודה

שלום הניתוח יכול לעזור במקרים שמעבר למפרצת ישנו אזור של הלב שבו ההתכווצות שמורה לפחות חלקית. אוכל להמליץ לך האם לבצע את הניתוח רק לאחר שאראה את בדיקת האקו והצנתור שלך. אני באופן אישי מבצע ניתוחים כאלו ברמב"ם בשיטת "דור" שבה משחזרים את הגאומטריה של חדר שמאל בעזרת תפר טבעתי. אתה מוזמן להגיע להתייעצות בתיאום עם מזכירותי ברמב"ם אסתי או יעל בטלפון 04-8542631 בהצלחה דר' גיל בולוטין

30/06/2010 | 23:08 | מאת: prado1001

ד"ר בולטין היקר הייתי בא אליך בריצה לו רק יכולתי.לצערי אני בבית חולים באיטליה לצורך אבלציה של VT -וכרגע זו התקשורת היחידה האפשרית מבחינתי. גם באקו וגם בצינתור השריר שאינו מפרצת מתכווץ היטב. הבעיה שהמפרצת כה גדולה שאולי ישאר חדר קטן מדי-למרות שהחישובים התאורטיים מראים שהחדר יהיה בגודל סביר שאלתי: בהנחה שכרתת את המפרצת ותפרת את החדר בשיטה שציינת-"דור" והפעלתה את הלב והסתבר שהוא קטן מדי מה האופציות העומדות בפניך? כמו כןהאם לא ניתן ל"הסתדר" עם חדר קטן יותר אך נטול הפרעות קצב ןנטול עומס מיותר שהיה עד עכשיו כלומר מה רמת השגיאה המותרת? הנסבלת? מצטער על טרחנותי אך אין לי כרגע דרך אחרת להגיע אליך. אם תסרב לענות אקבל זאת בהבנה

מנהלי פורום ניתוחי לב