קוצב לב icd

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/06/2010 | 23:48 | מאת: דנה

שלום... אבי חולה באי ספיקת לב לפני כשבוע עבר השתלת קוצב לב. 5 ימים לאחר הורדת התפרים בעת המקלחת החל דימום מחלקו של התפר ניתן לציין כי אבי נוטל קומדין וה i.n.r שלו בגבלות 2-3 לפי הוראת האחות בקופה לחצתי בעזרת גזה על מקור הדימום וחבשתי האם דבר זה נפוץ או מהווה מקור לדאגה? אשמח לקבל תשובה בהקדם :)

דנה שלום דימום שטחי לאחר ניתוח בחולים המטופלים בקומדין יכול לקרות. טוב עשית ובמידה והדימום לא יחזור אין סיבה לדאגה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב