תחושה אחרי השתלת קוצב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/01/2010 | 11:50 | מאת: חנה.כ

שלום רב, לפני חודש וחצי עברתי השתלת קוצב. כאשר אני מתישבת ליד המחשב הדופק שלי גובר מאד. כולם אומרים שלא ידוע על השפעה של מכשיר חשמלי על הגוף, אבל אני רואה שגם בפורום אנשים מתלוננים על תופעה זו. מה דעתך? בברכה, חנה

חנה שלום קרוב לוודאי שהתחושות שלך סובייקטיביות ולא אמיתיות. אבל, קל לבדוק את הדבר. פני לקרדיולוג שהשתיל את הקוצב ותבקשי שיבדוק האם היו הפרעות בתפקוד המכשיר בשעות שאת עובדת מול המחשב. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב