מה שאני מרגיש.....זה שהניתוח הצליח והחולה מת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/01/2010 | 21:18 | מאת: מיכאל מהקריות

לפני הניתוח המעקפים ואחרי 2 התקפי לב ומספר צינטורים והשתלות תותבים,קיבלתי 4 כדורים יומיים וקופסא סיגריות ליום חייתי ללא יכולת לעלות עליות חדות ומדרגות כי קצת שרף לי ובקושי נשמתי.אחרי הניתוח לפני שנה באסותא פתח תקווה,8 כדורים ליום,ללא סיגריות מאז,קושי ענק בעליית מדרגות אפילו קומה אחת,שאני מדבר קשה לי לנשום ולא טוב לי בגדול. הקרדיולוג מאשים את הסיגריות ורופא הריאות מאשים.....בעצם הוא לא החליט.אין לי אמונה יותר מה עושים?

מיכאל שלום ממליץ לפנות לקרדילוג נוסף לבירור מלא שיכלול אקו, מיפוי ואולי צנתור נוסף. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב